Waarom PennenFactory?

BadgeFactory maakt veelzijdige (naam)badges die onder andere te gebruiken zijn op een beurs, seminar of congres, maar ook representatief zijn in bijvoorbeeld een winkel, eetgelegenheid of openbare instelling.PennenFactory maakt het persoonlijk; dat zeggen we niet voor niets. Niet alleen maken we pennen compleet afgestemd op je persoonlijke wens, we zorgen er ook voor dat je ze snel in huis hebt. Je pen met reclameuiting krijgt onze volledige aandacht, waardoor de door jou bestelde bedrukte pennen er top uitzien - precies zoals jij deze in gedachte hebt.

PennenFactory maakt en bedrukt eenn ruime keuze pennen die onder andere te gebruiken zijn op een beurs, seminar of balie/toonbank, maar ook om bijvoorbeeld toe te voegen in de doos bij levereingen aan klanten.
Welke keuze je ook maakt voor de pen (kleur, full color, met of zonder bedrijfsnaam, individuele bedrukking, extra luxe afwerking, kado verpakking), dat maakt voor PennenFactory niet uit: wij zorgen ervoor dat de bestelde producten binnen 5 werkdagen gereed zijn.