Veelgestelde vragen

Ja. De genoemde prijzen op deze website zijn inclusief bedrukking (gravure of full color print)..

Onze bedrukte pennen zijn voorzien van een standaard 1 mm vulling, vergelijkbaar met de bekende BIC pen. De pennen schrijven hierdoor zeer prettig en rollen over het papier heen.

Elke pen heeft zijn eigen bedrukbare oppervlak. Ga naar onze modellen pagina om te zien hoe groot het oppervlak per pen exact is. Wilt u weten hoe uw logo op de pen eruit komt te zien, stuur uw logo dan naar info@pennenfactory.nl. Wij maken dan gratis een digitaal voorbeeld van de bedrukte pen voor u. We kunnen uw ontwerp in full color printen of met laser gravure op de pen graveren.

Al onze bedrukte pennen zijn in zwart- en blauwschrijvend leverbaar. U geeft uw voorkeur door bij uw bestelling.

Onze pennen worden op drie manieren bedrukt, namelijk:

Digitale print
Bij deze methode wordt uw logo, afbeelding of tekst direct op de pen geprint in full color. Dit is te vergelijken met de printer bij u thuis. De printers in ons productiepark zijn zeer hoogwaardig, waardoor de kwaliteit van het eerste tot het laatste exemplaar identiek zal zijn.

Laser gravure
Bij deze methode wordt uw logo of bedrijfsnaam door middel van een laser in het bovenste oppervlak van de pen gegraveerd. Hierdoor wordt het oppervlak daaronder zichtbaar. Een lasergravure geeft uw pen een luxe uitstraling.

DeoChrome® gravure
Deze unieke graveer techniek zorgt ervoor dat uw logo of naam in chrome op de pen wordt weergegeven. Dit zorgt ervoor dat elk logo glanst en schittert op de luxe Superior pennen.

Artwork is het logo, de tekst of afbeelding die u graag op de badges wilt laten printen. Na het afronden van het orderproces in de webshop kunnen de bestanden ge-upload worden. Wij sturen u daarna een digitaal voorbeeld van de pennen ter controle via email. Het digitale bestanden ontvangen we het liefst in een vector formaat (.eps, .pdf of .ai). 

Wij hebben standaard samples van pennen op voorraad. Deze zijn kostenloos te bestellen via de link onderaan de homepage. 

Pennen kunnen in een kleine oplage besteld worden. De minimum bestelhoeveelheid isafhankelijk van het model.

Wij produceren alle penen in eigen huis. Hierdoor kunnen wij uw bestelling op korte termijn produceren. De standaard productietijd is 5 werkdagen. Heeft u uw bedrukte pennen nog sneller nodig? Geen probleem! In overleg kunnen wij uw order sneller produceren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, wij leveren ook naar het buitenland. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven waar de zending naartoe gestuurd moet worden. De transittijden en verzendkosten kunnen variëren per land.

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U zit dan nergens aan vast. Hierna kunt u aangeven of u de offerte om wil zetten in een order. Het annuleren van een order is mogelijk tot het moment dat we een akkoord van u hebben ontvangen op de orderbevestiging en het digitale voorbeeld. Na uw schriftelijk akkoord kunt u de order niet meer annuleren, omdat uw bestelling na akkoord direct in productie worden genomen.

Wij verzenden de badges via een pakketdienst. Standaard levert de pakketdienst binnen 1 werkdag binnen Nederland en België. Voor leveringen in andere landen kan het wat langer duren. Wij leveren niet in het weekend.

Wij nemen klachten van onze klanten zeer serieus. Uiteraard doen we er alles aan om de producten te leveren zoals overeengekomen. Mocht het product desondanks niet naar tevredenheid werken of de opdruk afwijken van wat is overeengekomen, neem dan contact met ons op. U dient eventuele klachten binnen 5 werkdagen na levering per e-mail of per telefoon bij ons kenbaar te maken. Wij zullen uw klacht behandelen aan de hand van een fysiek exemplaar en/of foto's. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie van ons. Wanneer uw klacht gegrond is, zullen wij de bestelling kosteloos opnieuw maken en opsturen. Redenen voor een gegronde klacht kunnen zijn dat de opdruk afwijkt van het digitale voorbeeld of dat het product niet of onvoldoende functioneert. U ontvangt uw bestelling binnen 6 werkdagen. Vanwege de gepersonaliseerde aard van de producten is geld terug helaas geen optie. De foutieve producten kunt u naar ons retour sturen.

PennenFactory is een onderdeel van Venditio B.V. Venditio houdt zich bezig met het bedrukken van diverse promotieartikelen en relatiegeschenken. Met PennenFactory heeft zij zich gespecialiseerd in pennen met full color bedrukking met korte levertijden en lage prijzen.